Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MENEL THE TREE HOUSE HOTEL (Limenaria)


Descriere

Descriere: Menel the Tree House este primul hotel verde din Thassos. Hotelul este situat chiar vizavi de plaja Limenaria din Thassos si la cativa pasi de restaurante, cafenele si magazine. Terasa de pe acoperis este prevazuta cu o cada cu hidromasaj si sezlonguri.
Localizare: Hotelul Menel** este situat in centrul statiunii Limenaria, la 20 metri de plaja, pe aleea comerciala unde se gasesc magazinele de suveniruri si tavernele.
Facilitati: Hotelul Menel** dispune de: sala pentru servirea micului dejun, receptie 24 din 24, room service, curatenie zilnica si fax.
Dotari camere: Camerele luminoase si aerisite ale Hotelului Menel, ecologice, au podea cu gresie si mobilier din lemn si se deschid spre un balcon privat si sunt dotate cu TV si frigider. Fiecare unitate are baie privata cu uscator de par. Majoritatea camerelor se bucura de vedere la Marea Egee. Sunt incluse saltele CocoMat. Este disponibil WiFi gratuit.
Masa: mic dejun
Categorie oficiala: 2*
Pagina web: https://www.dhotels.gr/en/menel.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.