Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel apartments SMARO, Golden Beach


Descriere

Hotel Vila SMARO 2**+ Golden Beach este situat la 100 de metri de PLAJA Golden Beach si ofera urmatoarele facilitatiL piscina cu sezlonguri si umbrele, loc de joaca pentru copii, snack bar la piscina, WI-FI si zona de gratar comun. n apropiere puteti gasi taverne, baruri si magazine.
Tipuri de camere: Studiouri dotate cu chicineta echipata, baie cu dus, TV, balcon/ terasa mobilate, aer conditionat (cu taxa la hotel 5 euro/ camera/ zi).

Studiourile S au un pat dublu si o canapea extensibila si pot gazdui, 2 adulti, 2 adulti + 1 copil 0013.99 ani, 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii 0-13.99 ani.
Acestea sunt situate la etajul 1 si au balcon cu masa si scaune.


Studiourile B au un pat dublu si 2 paturi supraetajate; pot gazdui 2 adulti, 2 adulti + 1 copil 00-11.99 ani sau 2 adulti + 2 copii 0-11.99 ani.
Acestea sunt situate la parter si au terasa cu masa si scaune.



DESPRE DESTINATIE

Thassos, insula de Smarald
Situata in partea nordica a Marii Egee, Insule Thassos este cea mai apropiata de Romania (560 km) si de Grecia continentala (40 minute cu ferry boat). Thassos are o circumferinta de aprox. 100 km, cu o sosea principala ce inconjoara insula de jur pe coasta si alte sosele mai mici care duc la asezarile din munti. Thassos este o insula muntoasa, cu paduri dese de pini, brazi, stejari si platani dar cu plaje deosebit de frumoase, cu apa limpede si nisip fin.

Golden Beach - Thassos este una dintre cele mai cautate plaje din Grecia, fiind situata la aproximativ 10 km de capitala LimenasThassos Town.

Golden Beach este alcatuita din porturile localitatilor Potamia şi Panagia. Chrysi Ammudia inseamna in limba greaca plaja de aur (Golden Beach) si Skala Potamia, numit Chrysi Akti (Coasta de Aur). Golden Beach este un golf cu apa cristalina. Plaja se intinde pe cca 3 kilometri, renumita pentru nisipul alb. Aici se afla numeroase vile, hoteluri, magazine, restaurante, taverne şi cafenele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.