Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chatziandreou (PRINOS)


Descriere

Localizare:
Hotelul Chatziandreou este qmplasat intr-o livada de maslini si aproape de o plaja cu nisip, oferind taverne, cafe-baruri si magazine.
Este situat intre satul Prinos si portul din Skala Prinos la 500 de metri de plaja, 300 de metri de satul Prinos si la 800 de metri de portul din Prinos. Chiar in afara intrarea principala a hotelului este o statie de autobuz de unde puteti merge in jurul insulei. Principalul port din Thassos este la 16 km.

Facilitati hotel:
Pune la dispozita turistilor, o piscina in aer liber si snack bar la piscina.

Dotari camere:
Exista 22 de camere spatioase, care pot gazdui de la unul pana la patru persoane ale unei familii.
Toate camerele de la hotel Chatziandreou au balcon privat, unele oferind vedere la piscina, iar altele vedere la munte, AC, TV, baie privata, uscator de par, mini-bar, telefon si radio.

Facilitati hotel:
Hotelul Chatziandreou este inconjurat de o mare livada de maslini verde si dispune de urmatoarele facilitati: receptie, restaurant, sala TV, internet wireless in zonele publice (gratuit), piscina, bar, loc de joaca, parcare ai un teren de baschet in aer liber.

Facilitati copii:
Teren de joaca pentru copii

Plaja :
Situat la 500 m de plaja

http://chatziandreou-hotel.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.