Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alea Hotel & Suites 4*


Descriere

225 euro / persoana in camera dubla / sejur 7 nopti / demipensiune
Alea Hotel & Suites 4*

Hotelul de 4 stele ALEA este situat pe malul mării, în localitatea Skala Prinou din nord-vestul insulei Thassos, și oferă un centru de fitness şi 2 piscine în aer liber. Oaspeții au la dispoziţie facilităţi spa, precum şi acces la WiFi în toate zonele.
Toate unităţile de cazare sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi balcon. Oferă, de asemenea, cutie de valori şi frigider. Fiecare baie proprie este prevăzută cu duş sau cadă şi uscător de păr.
ALEA Suites oferă 3 restaurante şi 3 baruri. Restaurantul principal serveşte un mic dejun bogat tip bufet în fiecare zi, iar pentru copii sunt disponibile meniuri speciale. Puteți savura mâncăruri greceşti la taverna Almyra de pe malul mării.
Alte facilități de la Hotelul ALEA includ cadă cu hidromasaj, hamam și piscină interioară. Este disponibil și un teren de volei pe plajă.
De la ALEA Hotel & Suites oaspeții pot ajunge cu uşurinţă la un terminal de feribot care face legătura între insula Thassos şi oraşul Kavala. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Servicii incluse:
-cazare 7 nopti cu demipensiune

Servicii neincluse:
-asigurarea medicala si storno
-taxa locala
-transportul


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.