Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDRA BEACH SPA RESORT


Descriere

Site web
http://www.alexandrabeach.gr/room.php?rid=2

SPA & Welness
Centru Spa din hotel ( contra cost) vofera sauna, baie de aburi, jacuzzi si diverse tratamente faciale.

Drinks & Food
Restaurantul principal, situat langa piscina va asteapta cu diverse preparate din bucataria mediteraneana si cea internationala (micul dejun si cina - tip bufet). Taverna “Thalassa” este un restaurant “ a la carte” unde se servesc preparate cu specific grecesc. Ambele restaurante au dress code.

Sport si divertisment
Facilitatile de care dispun turistii pentru petrecerea timpului liber sunt urmatoarele: teren baschet, volei pe plaja, biliard (contra cost), fitness, mini golf (contra cost), tenis de masa, teren de tenis, sporturi de apa. Plaja privata este cu nisip iar umbrelele si sezlongurile sunt gratuite (prosoapele de plaja sunt contra cost).

Localizare
Hotelul ALEXANDRA BEACH &SPA 4* este situat pe plaja, la 350 m de Potos si 40 km departare de portul Limenas (oras Thassos). Hotelul este deschis din luna mai pana in luna octombrie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.