Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEA HOTEL & SUITES


Descriere

Localizare: situat in Skala Prinos, pe plaja de nisip; taverne si magazine in Prinos, la cca. 800 m distanta; orasul Thassos se afla la cca. 12 km distanta.
Facilitati: hotelul este format dintr-o cladire principala si mai multe cladiri secundare; dispune de restaurant cu terasa, un restaurant a-la-carte, taverna, baruri, minimarket, program de animatie, parcare; inclus - 2 piscine exterioare, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, piscina interioara (deschisa aprox. mai-octombrie), sala de fitness, tenis de masa, aerobic, volei la plaja, darts, miniclub (4-12 ani), teren de joaca pentru copii, piscina; contra cost - centrul SPA, jacuzzi, baie de aburi, sauna, Wi-Fi.
Dotari camere: 146 camere cu baie proprie, uscator de par, telefon, TV satelit, DVD-player, minifrigider, seif, aer conditionat/incalzire (in functie de sezon, centralizat), balcon/terasa; camera promo - mai mica ca spatiu, nu are DVD-player; Junior Suite - o camera mare - are in plus canapea extensibila; Suita - canapea extensibila si doua bai; Suita executive deluxe - are in plus iesire la piscina privata comuna la mai multe suite; Suita deluxe - are in plus halat si papuci de baie, facilitati ceai/cafea, piscina privata; Suita executive deluxe si suita deluxe au in plus: access WiFi, zona privata la plaja cu sezlonguri si umbrele, minibar alimentat zilnic cu sucuri, access zilnic la restaurantul a-la-carte (rezervare in avans).

Taxa de oras nu este inclusa si se achita la fata locului, astfel:
4 EUR/camera/noapte pentru hotel de 5*
3 EUR/camera/noapte pentru hotel de 4*
1.5 EUR/camera/noapte pentru hotel de 3*
0.5 EUR/camera/noapte pentru hotel de 2 sau 1*

Tarifele NU includ reduceri early booking:
20% pana la 15.02;
15% pana la 31.03;
10% pana la 30.04











Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.