Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRYP PRINCESA DACIL

   Los Cristianos, Spania


Descriere

Incepand cu 01.02.2018 fostul Hotel Tryp Tenerife va avea denumirea de SOL ARONA TENERIFE.
Localizare: la 200 m de faimosa Playa de los Cristianos si la 500 m de statiunea Playa de las Americas. In apropierea hotelului se afla Siam Park, Aqualand, Jungle Park si Las Americas Golf Course. Este recomandat familiior cu copiii care se pot bucura de conceptul Familia Flinstones.
Dotari camere: hotelul are 15 etaje si 364 camere: 148 standard double room situate la nivelul 1 sau 2 (nu au aer conditionat), 72 superior room (la etajele superioare, cu aer conditionat, vedere la mare, frigider cu plata, uscator de par), 216 room with lounge (living si dormitor fara usa)
Camerele dispun de cada/dus, TV satelit (telecomanda cu garantie), radio, telefon, seif (contra cost), balcon/terasa (cu vedere la mare, piscina sau munti),
Facilitati hotel: ofera o gama variata de facilitati, inclusiv piscine separate in aer liber pentru adulti si copii. Piscinele vor intra in renovare incepand cu 17.04.17 si se estimeaza ca vor fi finalizate in 3 luni. Fred si familia sa ofera activitati de divertisment pentru copii pe tot parcursul zilei, cum ar fi camping, alpinism Lai superjumper. Intre timp, parintii pot juca tenis, pot folosi sala de gimnastica sau pot face plaja pe terasa insorita. Hotelul are restaurant principal (meniu suedez la mic dejun, pranz si cina), 3 baruri, sala pentru programe de animatie, piscina cu apa dulce, internet-corner, chiosc cu presa, inchiriere masinii, parcare gratuita, program animatie de zi si seara, petanque, tir cu arcul, darts, volei, tenis de masa, sala de fitness, piscina Nau apa dulce, spatiu exterior tematic (Familia Flinstones), club pentru copii (5-12 ani), camera de joaca Contra cost: mini-golf, teren de tenis, sporturi nautice, biliard.
Plaja: publica, nisip (Playa de Los Cristianos). Umbrele, sezlonguri contra cost.
Pagina web: http://www.melia.com/es/hoteles/espana/tenerife/sol-princesa-dacil/index.html
Tip masa: demipensiune / all inclusive

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.