Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Isla Bonita

   Costa Adeje, Spania


Descriere

Recomandare pentru hotel 3*
Tip masa: all inclusive
Localizare: hotelul Adonis Isla Bonita este la 400 metri de plaja Fanabe. Parcul acvatic Siam Park este la aproximativ 1,5 km de hotel. Construit in 1988, ultima renovare a avut loc in 2011.
Dotari camere: camerele su baie complet echipata, seif, telefon, televizor, aer conditionat, frigider, zona de living cu canapea
Facilitati hotel: restaurant tip buffer care serveste preparare din bucataria internationala dar si locala, baruri cu muzica live, snack bar langa piscina,
doua piscine pentru adulti, doua piscine pentru copii, sezlonguri si umbrelute, 3 baruri, zona wi-fi (gartuit in receptie si bar), program de animatie seara.
Sport: badminton, basket, fotbal, teren de tenis, centru firness cu sauna, squash, tir cu arcul.
Facilitati pentru copii: doua piscine in gradina hotelului, spatiu de joaca, program de animatie, minidisco
Plaja: publica, nisip (Playa Fanabe). Umbrele, sezlonguri contra cost.
Pagina web: http://www.adonisresorts.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.