Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 Gran Tinerfe (Adults Only 18+)


Descriere

Descriere HOTEL H10 GRAN TINERFE:
Un resort recomandat cuplurilor, cu servicii de calitate si o localizare avantajoasa in zona de promenada ce leaga statiunile Playa de las Americas de Costa Adeje.
Localizare HOTEL H10 GRAN TINERFE:
Hotelul este localizat in Costa Adeje, peste drum de plaja El Bobo si 15 km de Aeroportul Tenerife Sud.
Dotari camere:
La HOTEL H10 GRAN TINERFE camerele au un design modern si sunt dotate cu aer conditionat, televizor, baie cu uscator de par, seif (contra cost), frigider/mini bar (contra cost), fierbator de apa, telefon, balcon/terasa, halat si papuci.
Facilitati HOTEL H10 GRAN TINERFE
Hotelul dispune de: restaurant bufet, restaurante a la carte, 4 baruri, o cafenea, 3 piscine, Jacuzzi, acces WiFi gratuit in zonele publice, acces gratuit la Casino Playa de las Americas localizat in aceeasi cladire cu hotelul, teren de tenis.
Website: https://www.h10hotels.com/en/tenerife-hotels/h10-gran-tinerfe


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.