Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gran Oasis Resort

   Playa De Las Americas


Descriere

Un resort foarte apreciat pe site-urile de specialitate, avand un scor de 8.5 pe booking.com. Localizat intre statiunile Playa de Las Americas si Los Cristianos, Gran Oasis Resort ofera servicii de calitate si facilitati de top, fapt ce-l recomanda pentru o vacanta relaxanta atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii. Complexul este amplasat in mijlocul unei frumoase gradini, in apropierea terenurilor de golf din Playa de la Las Americas. Plajele din Los Cristianos si Playa de Las Americas se afla la aproximativ 2 km de hotel iar aeroportul Tenerife Sud la 20 km.
Dotari camere: televizor, telefon, aer conditionat, balcon/terasa, bucatarie, uscator de par, acces internet WiFi.
Facilitati hotel: restaurant bufet, snack bar, 2 piscine, 1 piscina pentru copii mici, centru fitness, supermarket, animatie.
http://en.granoasisresort.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.