Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAN BAHIA DEL DUQUE

   Costa Adeje, Spania


Descriere

Hotelul Gran Bahia del Duque 5* este situat pe spectaculoasa insula Tenerife, la doar 4 minute distanta de plaja. Resortul Costa Adeje si Siam Water Park se gasesc la o distanta de 5 minute de mers cu masina. Aeroportul Tenerife-Sur se afla la 15 minute de condus.Activitati/Divertisment
Hotelul oferă toate tipurile de activități pentru oaspeți, inclusiv activitati sportive, avand la dispozitie clasa de aerobic, tenis de masă, teren de tenis, masa de ping pong, biliard, cameră de jocuri si posibilitatea de a inchiria biciclete (la un cost suplimentar) pentru drumetii sau ciclism. In afara locatiei oaspetii pot practica snorkelling, squash, călărie, scufundări, pescuit, iar la o distanta de aproximativ 3 km gasesc si un teren de golf. Oaspetii cei mici se pot distra si lega noi prietenii pe terenul de joacă special amenajat.

Facilitati camera
Bahía del Duque vă oferă camere spatioase, luxoase, modern mobilate si amenajate la cel mai ridicat nivel de eleganta pentru ca oaspetii sa se bucure de un confort maret. Toate spaţiile de cazare sunt prevăzute cu TV LCD prin satelit, baie cu cadă și/sau duș, halat de baie şi papuci, conexiune gratuita internet Wi-Fi, terasa sau balcon cu vedere la zona inconjuratoare, la grădină (Deluxe) sau la mare (Premium Suite), meniu de perne (posibilitatea de a alege dintr-o varietate de perne cu diferite functii), birou, seif, espresso și serviciu de ceai, mini-bar, două linii telefonice, aer condiționat.

Facilitati hotel
Luxuriantul Hotel Gran Bahia del Duque pune la dispozitia oaspetilor 5 piscine si un excelent centru fitness & spa. Complexul hotelier are in componenta 8 restaurante de lux (à la carte si bufet) la care oaspetii pot gasi si preparate orientale si italienesti. Pe langa aceste restaurante, mai exista 7 baruri cu cele mai spectaculoase bauturi. Pe langa acestea hotelul include si terasa, gradina, snack bar, internet Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcarea privată gratuit la proprietate (nu necesita rezervare), babysitting/servicii pentru copii, serviciu de transfer (contra cost), seif, lift, zonă pentru fumători, aer condiţionat, magazine (în unitatea de cazare), închirieri auto, prânz la pachet, facilităţi VIP în cameră, bărbier/salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, check-in/check-out express, recepţie deschisă nonstop, personal multilingv.

Localizare
Hotelul Gran Bahia del Duque este situat pe spectaculoasa insula Tenerife, la doar 4 minute distanta de plaja. Acest complex hotelier de lux este înconjurat de 6 hectare de grădini subtropicale şi oferă privelişti ale Plajei Duque din Tenerife. Resortul Costa Adeje si Siam Water Park se gasesc la o distanta de 5 minute de mers cu masina. Hotelul este situat în partea de sud a insulei Tenerife și este la 15 minute de condus de aeroport Tenerife Sur Reina Sofia și la 60 de minute de la Tenerife Norte Los Rodeos. Punctele de atractie cele mai apropiate de hotel sunt urmatoarele: Plaza del Duque Shopping Centre (400 m), Gran Sur Shopping Centre (1,4 km), La Pinta Beach (1,7 km), San Eugenio Shopping Centre (2km), Aqualand (2,1 km), Golf Las Americas (3,9 km), Safari Shopping Centre (4,4 km), Piramide de Arona Convention Centre (4,5 km), Chayofa (5 km), Abama Golf (9,6 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.