Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ISABEL FAMILY APARTHOTEL


Descriere

Localizare: este situat in statiunea Costa Adeje, la 600 m de plaja Playa De Fanabe. Este recomandat atat cuplurilor, cat si familiilor cu copii. Hotelul a fost construit in 2001 si complet renovat in 2010

Dotari camere: hotelul dispune de 384 apartamente cu vedere spre munte, mare, piscina si insula La Gomera, dotate cu balcon, baie proprie , televizor, telefon, seif (contra cost), mini-frigider (la cerere, contra-cost). Apartamentele dispun de un living cu o canapea, chicineta, facilitati cafea, cuptor cu microunde, frigider, balcon. Bungalourile dispun de terasa si gradina.Toate au o zona de zi/de luat masa, bucatarie si TV.

Facilitati hotel: restaurant principal cu o capacitate de 388 de locuri, receptie , 3 baruri (var la piscina, bar salon si bar plaza), 2 piscine (una pentru adulti si alta pentru copii) incalzite pe perioada iernii, 3 baruri, animatie zilnic, 1 sala de conferinte cu o capacitate de 35 de persoane, camera cyber cu 3 computere, coafor, boutique, kiosk, terenuri de tenis, ping pong, biliard, sala de gimnastica, program zilnic de animatie, wi-fi gratuit in zona de receptie-lobby,

Facilitati copii: pisicna cu sectiune pentru copii, miniclub, baby sitter la cerere.

Plaja: de nisip Fanabe se afla la 600 m. Umbrelute si sezlonguri contra cost

Tip masa: mic dejun / demipensiune (cu supliment) / all inclusive (cu supliment)

Pagina web: http://www.gfhoteles.com/es/hotel-a-isabel.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.