Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GF FANABE


Descriere

Localizare: aflat in statiunea Costa Adeje la aproximativ 500 metri de plaja Fanabe si El Duque. Este un hotel destinat in general familiilor care a fost total renovat in 2004, compus dintr-o cladire cu 5 nivele. Langa hotel este o strada cu o multime de magazine. La 1 km distanta de hotel se afladiverse localuri de divertisment, baruri, restaurante si discoteci. Dotari camere: peste 400 de camere decorate cu lemn si culori calde: televizor, telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), baie, uscator de par, balcon cu masa si scaune. Facilitati hotel: restaurant principal, snack bar la piscina, doua baruri, 3 piscine, terasa, salon internet, wi-fi gratuit in receptie, magazin suveniruri, program de animatie, minigolf, sala fitness, tenis de masa, volei, aerobic, teren de tenis, biliard, sauna, jacuzzi, baie turceasca, masaj, centru spa Facilitati pentru copii: zona speciala in piscina mare, program de animatie, loc de joaca, miniclub si minidisco Plaja: Publica, nisip (Playa Fanabe, Playa del Duque). Umbrele, sezlonguri contra cost. Tip masa: mic dejun / demipensiune/ pensiune complete / all inclusive Pagina web: http://www.gfhoteles.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.