Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Colon Guanahani

   Costa Adeje, Spania


Descriere

Localizare: situat la 20 km de aeroportul Sudic Tenerife, in centrul zonei turistice Costa Adeje, pe a doua linie a plajei (150 m) si apartine lantului hotelier ADRIAN HOTELES.

Dotari camere: camerele in numar de 154 cu balcon dispun de aer conditionat individual, balcon, baie, foehn, TV prin satelit, radio, telefon, mini-bar, seif (la camera – contra cost), halat de baie si papuci, room-service (08:00 / 22:00)

Facilitati hotel: hotelul dispune de restaurant bufet si restaurant a la carte, lobby bar si bar la piscina, centru Spa, gradini, 2 piscine exterioare cu apa de mare cu incalzire, terasa cu Jacuzzi, sala de sport, tenis de masa, squash, billiard, teren de tenis, sala de jocuri, salon pentru show-programe, muzica live, sala-TV, Internet (la receptie - gratuit), salon pentru jocuri, schimb valutar; sporturi acvative pe plaja, salon de infrumusetare.

Facilitati copii: loc de joaca pentru copii, tobogane, sectiune la piscine, babycot

Tip masa: mic dejun / demipensiune (cu supliment) / pensiune completa (cu supliment)

Pagina web: http://www.adrianhoteles.com/en/colon-guanahani/


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.