Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAHIA FLAMINGO -ADULT ONLY-


Descriere



Localizare

Situat la 350 m de Plaja de las Arenas, hotelul Bahia Flamingo este amplasat pe promenada de la malul marii, oferind acces facil la barurile, cafenelele si magazinele din statiune. Aeroportul Tenerife Sur se afla la 45 km, iar centrul din Puerto de Santiago la 1 km departare.

Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Los Gigantes (2,3 km, acestea sunt stânci infinite cu grote parasite, care oferă un cardul incredibil pentru navigație și scufundări), Abama Golf (7,9 km), Punta Teno Lighthouse (15,5 km), Plaza del Duque Shopping Centre (17,8), Gran Sur Shopping Centre (18,6), La Pinta Beach (19 km).

Facilitati hotel

La acest hotel, oaspetii pot beneficia de: piscina in aer liber, piscina pentru copii, restaurant, bar, sala cu Tv, cafenea, gradina, terasa, teren de tenis, camera de jocuri, biliard, tenis de masa, animatori, inchirieri biciclete, internet Wi-Fi contra cost, receptie 24h, camera de bagaje, spalatorie, inchirieri auto, birou de turism, facilitati pentru persoane cu handicap, camere de familie, zona pentru fumatori.

Bufetul-restaurant de la hotelul Flamingo serveşte o varietate de preparate internaţionale si locale si în plus, se organizeaza diferite mese tematice pe diferite zile ale săptămânii.

Oaspetii se pot relaxa pe unul dintre șezlongurile de la piscina hotelului, sub o umbrelă de soare. De asemenea, acestia primesc prosoape de plajă pentru un confort maxim. Barul de la piscină are o terasă cu vedere panoramică uimitoare la Oceanul Atlantic și insula La Gomera.

Facilitati camere

Unitatile de cazare sunt confortabile, luminoase si simplu decorate in stil mediteranean, dar cu bun gust si oferă balcon mobilat sau terasa cu vedere la mare si piscina, grup sanitar propriu cu dus sau cada, uscator de par, Tv (satelit), ventilator, telefon, internet Wi-Fi (contra cost), pardoseala cu gresie, mini-bar (contra cost), seif (contra cost).

Curatenia in camere se face de 6 ori pe săptămână, schimbarea prosoapelor de 3 ori pe săptămână, iar schimbarea lenjeriei se face o data pe săptămână.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.