Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Parque Santiago III & IV


Descriere

Localizare: acest complex este construit in stilul insulelor Canare, are o locatie de neegalat pe coltul Golden Playa de las Americas. Playa de las Americas este doar o scurta plimbare de-a lungul promenadei de la malul marii, n timp ce populara staiune Los Cristianos este aceeasi distanta, astfel incat oaspetii pot alege intre numarul mare de restaurante, baruri si magazine in fiecare statiune. Coplexul acopera o arie de 67000 mp.
Dotari camere: studiourile au dormitor, lounge, chicineta, baie, terasa sau bacon. Apartamentele cu 1, 2, 3 dormitoare au zona de servit masa, dormitorul, chicineta, 1-2 bai, terasa sau balcon. De asemenea au telefon, seif (contra cost), televizor.
Facilitati hotel: piscine cu apa sarata de mari dimensiuni, inconjurate de terase spatioase, gradina tropicala, sala de gimnastica, mini golf, tenis de masa, zona de joaca pentru copii. Complexul are 6 restaurante toate oferind o varietate mare.
Pagina web: http://www.parquesantiago.com/en
Tip masa: fara masa

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.