Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Perla Ciucasului

   Ste Tarlungului 110a, Tarlungeni, Tarlungeni


Descriere

Situata in imprejurimile Brasovului, localitatea Tărlungeni este o oază de linişte şi armonie cu ape de izvor din Muntii Ciucas, lac si aer curat înconjurat de dealuri, munti şi păduri pe o intindere de 32 Ha, Complexul Grand Hotel Perla Ciucaşului reprezinta alegerea potrivita, oferindu-va conditii ideale pentru un sejur de neuitat.

Complexul cuprinde 73 de camere si este compus dintr-un un hotel de 3 stele cu 50 camere duble, restaurant, 2 Vile de Lux, 2 Vile Rustice, 3 sali de conferinta( 150 de locuri, 100 si 40 locuri) teren de tenis, teren de fotbal, stana turistica, un centru de echitatie, sala de jocuri (biliard, ping-pong si dartz) si un centru de relaxare(jacuzzi, sauna uscata, ciubare cu apa sarata).

Facilitati generale: Gradina, Ora check-in - 16.30 / Ora check-out - 9.00, Incalzire centrala, Servicii de spalatorie, Parcare, Restaurant, Room-service, Organizare de evenimente speciale, Servicii de calcat haine, Sala de conferinte, Lift, Seif, Receptie 24/24h, Parcare supravegheata.

Dotari camere: Telefon, Baie cu cabina de dus, Aer conditionat la camerele din hotel, Frigider
TV, Conexiune internet (wireless in receptie si restaurant si conexiune prin cablu in camere), Uscator de par, Minibar, Cablu TV.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.