Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare Hotel
Hotelul Business este localizat la intrarea dinspre Sighisoara, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la nr. 250.
Pentru oamenii de afaceri, dotarile camerelor sunt astfel concepute pentru a oferi solutii multiple de legatura cu intreaga lume prin mijloace de comunicare de ultima generatie: telefon cu acces international, conectivitate la internet Broadband, televiziune prin satelit cu programe internationale.

Facilitati Hotel
Hotelul Business pune la dispozitie room-service, acces persoane cu handicap, pastrare de valori (la receptie), 5 Sali conferinte dotate cu echipamente de ultima generatie, fiind optime atat pentru oraganizari de congrese, simpozioane, prezentari, conferinte cat si pentru intalniri la scara redusa, 3 restaurante.

Facilitati Camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, cabina de dus, telefon, televizoare LCD, internet, dotari de baie complete.

Alte Informatii
Zona spa este dotata cu:
- Piscina - la etajul 4 al complexului, cu vedere panoramica asupra imprejurimilor
- Jacuzzi - capacitate de 8 persoane
- Solar - aparatura de ultima generatie
- Sala de fitness - 40 de posturi de lucru, aparate cardio cu ecrane TV, instructori specializati
- Cromo si meloterapie
- Masaj - 4 camere de masaj, specialisti in reflexoterapie, aromoterapie, masaj anticelulitic, masaj de relaxare cu pietre vulcanice, masaj de relaxare pe pat sau perne de apa, masaj acvatic
- Centru de remodelare si intertinere corporala, Baie cu aburi, Baie turceasca, Sauna finlandeza, Tepidarium, Dusuri `fantezie`, Fantana cu gheata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.