Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Sandoria


Descriere

Hotel Sandoria se afla in minunatul oras Targu Mures. In urma desginului care imbina eleganta clasica si rafinamentul modern, este un hotel calduros si primitor, care ofera prin ambianta deosebita o relaxare.

Hotelul dispune de restaurant, parcare privata, sala de evenimente unde se pot realiza nunti sau botezuri,are in componenta 23 de camere matrimoniale, 32 de camere duble, 13 camere single,1 apartament si 3 camere renovate.

Restaurantul Targu Mures, barul si terasa hotelului au un decor plin de eleganta,ambianta, dar si mese savuroase cu specific traditional romanesc, maghiar sau international.


Saloanele de venimente sunt dispuse in salonul mare care dispune de 350 de persoane sau salonul mic cu 200 de persoane. Hotelul Sandoria are o experienta de peste 15 ani in organizarea de evenimente.


Camerele faciliteaza de wi-fi nelimitat,climatizare,televizor, servicii de comandare taxi, servicii de apel trezire, telefon.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.