Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PRIVO


Descriere

PACHET REVLION 2023 30 - Decembrie – cină 31 - Decembrie – mic dejun / prânz / TIMELESS N.Y.E.Party / muzică live – Memory Band / meniu fine dining, selecție de vinuri și băuturi premium 1 Ianuarie – brunch / games & movie time / cină & after party – Dj Mikael 2 Ianuarie – mic dejun / cină 3 Ianuarie – mic dejun Acces spa inclus în pachet pe toată durata sejurului, pe bază de programare (Jacuzzi, Infra-Red sauna, Finnish sauna, Fitness) În camerele duble pot fi cazați maxim 2 adulți și 2 copii (un copil în același pat cu 2 adulți și un copil cazat în pat suplimentar). Copii între 0–5 ani – beneficiază de gratuitate (cazare în pat cu 2 adulți și mic dejun inclus, fără meniu și fără loc la celelalte mese incluse în pachet. Copii peste 5 ani – suplimentul include: cazare în același pat cu 2 adulți sau în pat suplimentar, mic dejun, meniu și loc la toate mesele incluse în pachet. CONDIȚII DE PLATĂ: 30% avans la rezervare, diferența de plată se va achita până la data de 10 decembrie. În cazul anulărilor, avansul plătit nu se returnează.

Amplasat într-o zonă retrasă și liniștită, aproape de centrul orașului Târgu Mureș, Privo este un concept hotelier în care istoria și modernismul se completează reciproc pentru a crea un stil distinct. Hotelul oferă oaspeților săi camere și apartamente exclusive care redefinesc criteriile de design și confort.

Privo este un refugiu minimalist pentru business și relaxare, unde designul propune un dialog cald și primitor cu ansamblul istoric format din Vila Csonka și parcul cu o suprafaţă de 3500mp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.