Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Business


Descriere

Renovat în anul 2013, Business Hotel Conference Center & Spa este situat pe drumul european E60 la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Targu Mures. Zona de spa este mare si ofera o piscina interioara. In camere este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.
Descriere camere:
Camerele Hotelului Business sunt moderne şi au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, birou şi baie.
Descriere facilitati:
Facilităţile de spa includ saună finlandeză, baie de aburi, baie turcească, saună cu aromoterapie, tepidarium, cadă cu hidromasaj, duşuri de masaj şi fântână de gheaţă. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o zonă de relaxare, o sală de fitness şi paturi pentru masaj. Aqua Day Spa oferă tratamente de înfrumuseţare, tratamente faciale şi corporale, precum şi un spa privat. Restaurantele separate sunt specializate în bucătărie autentică românească, maghiară şi italiană. Barul de pe acoperiş oferă vedere panoramică la pădurea din jur. Oaspeţii beneficiază de o recepţie deschisă nonstop.
Locatie:
Hotelul pune la dispoziţie o parcare privată gratuită. Gara este la 10 minute de mers cu maşina, iar Aeroportul Târgu Mureş este la 20 de minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.