Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Santorini


Descriere

Hotelul Santorini se situeaza in regiunea Sunny Beach a plajelor insorite la tarm de Marea Neagra, in statiunea Sveti Vlas. Complexul este situat la 10 minute de plaja si ofera conditii de cazare la standarde de trei stele, oferind o piscina in aer liber precum si un restaurant cu preparate bulgaresti. Facilitati hotel
Family Hotel Santorini este considerat a fi foarte accesibil si ofera numeroase facilitati precum: piscina in aer liber, restaurant cu preparate bulgaresti, acces gratuit la wi-fi, aer conditionat, tv prin cablu, frigider, baie cu dus, parcare gratuita, frigider, transfer aeroport, camera de bagaje, serviciu de spalatorie. Animalele de companie pot fi acceptate contra cost.

Localizare
Hotelul Santorini se afla situat la 1 minut fata de cea mai apropiata plaja a insoritei localitati St. Vlas, in regiunea Sunny Beach. Regiunea este foarte frumoasa si recunoscuta pentru clima specifica, fiind o zona de intersectie a formelor de relief deluroase cu cele de tarm si plaja la Marea Neagra.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Restaurant
Piscina exterioara
Permite animale de companie
Camere familii
AC ( aer conditionat )

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.