Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Garden of Eden


Descriere

Descriere: Complexul da impresia unui satuc de vacanta de lux, este unul din hotelurile care beneficiaza de vedere catre golf si catre peninsula Nessebar. Verdeata luxurianta ofera o senzatie de relaxare si pace, cararile pietruite, cascadele artificiale, chiar si un raulet care strabate complexul creaza o atmosfera de vis, intregul complex a fost proiectat cu gust si rafinament.

Localizare: Hotel Garden of Eden este situat la 6 km nord de Sunny Beach, la o distanta de 100 m de plaja si 1.5 km de statiunea Sveti Vlas. Cel mai apropiat aeroport de unitatea de cazare este Aeroportul Burgas, la 26 de km. Amplasat pe plaja , la 2 km de centrul statiunii Sveti Vlas si la 1 km de portul Dinevi.

Facilitati hotel: Complexul dispunde de urmatoarele facilitati: 8 piscine exterioare, piscina interioara, aer conditionat in locurile publice, seif, room service, birou schimb valutar, magazine, centru de afaceri, sala de conferinte. Pentru activitati in incinta hotelului sunt disponibile urmatoarele: fitness teren de tenis, tenis de masa, biliard, darts, gimnastica aerobica si in apa,sporturi acvatice pe plaja, animatie pentru adulti si copii.

Dotari camere: Apartamentele sunt dispuse in 17 cladiri a cate 6 etaje. Garden of Eden Apartments ofera cazare in 51 studiouri, 52 apartamente cu 1 dormitor, 57 apartamente cu 2 dormitoare si 4 apartamente cu 3 dormitoare. Garden of Eden Apartments ofera cazare in 51 studiouri, 52 apartamente cu 1 dormitor, 57 apartamente cu 2 dormitoare si 4 apartamente cu 3 dormitoare. Camerele dispun de: aer conditionat, bucatarie (plita, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, tacamuri,oale, tigai), toaleta si baie cu dus, telefon, balcon.

Site: https://gardenofeden.bg/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.