Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Garden of Eden Aparthotel


Descriere

GARDEN OF EDEN RESORT 5* Localizare: Garden of Eden se afla in Sveti Vlas, la doar 8 km distanta de statiunea Sunny Beach. Complexul este inconjurat de verdeata si este amplasat la doar 30 m distanta fata de plaja cu nisip. Facilitati: Hotelul are 5 etaje , 2 lifturi, 47 camere, 6 apartamente, 1 Suite prezidential si o camera pentru persoane cu dizabilitati. Acesta dispune de : receptie 24 ore, exchange, seif (contra cost), bar Vista in lobby, piano bar, 3 baruri la piscina, restaurant principal Paradiso, restaurante A la carte cu specific italian si pescaresc, bar pe plaja, shuttle spre Sunny Beach & Nessebar (contra cost), magazine, internet cafe, mic salon de infrumusetare, coafor, mini market, asistenta medicala 24 ore. Tip de masa: Mic-dejun sau demipensiune (pentru cei cazati in hotel) Self catering, mic-dejun sau demipensiune (pentru cei cazati in apartamente). Cazare: Camere duble au vedere la parc sau la mare (max. 2+1), patul suplimentar este o sofa si toate sunt dotate cu: aer conditionat, TV satelit, telefon, mini bar (contra cost), balcon sau terasa, iar baile au dus, cada, bideu si uscator de par. Suita cu 1 dormitor (din hotel) are vedere la mare (max. 3 adt + 1 chd). Apartamentele (din afara hotelului): studiouri (standard - max. 3 si cu vedere la mare - max. 4), apartamente cu 1 dormitor (standard - max. 4 si cu vedere la mare - max. 5), apartamente cu 2 sau 3 dormitoare (max. 6) - standard sau cu vedere la mare si sunt dotate cu : aer conditionat individual, TV satelit, telefon, terasa/balcon, baie cu cada/dus, kitchineta cu mini-frigider, plita electrica, aspirator, cuptor microunde, masa cu scaune, cafetiera, TV. Facilitati pentru copii: Patut (contra cost), scaune inalte la restaurant, sectiune pentru copii la piscina, kids club (contra cost), loc de joaca. Sport si divertisment: 6 piscine exterioare si o piscina interioara, sezlonguri si umbrele la piscina, animatie. Contra cost: sezlonguri, umbrele si sporturi pe plaja, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, fitness, 2 terenuri de tenis, biliard, centru Spa, masaj, sauna si solar. Nu sunt permise animalele de companie. Parcare subterana pazita pe 4 nivele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.