Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAINBOW 1

Sunny Beach, Bulgaria

Descriere

Rainbow 1 face parte din Complexul Rainbow , care este situat in Sunny Beach , leengă una dintre cele mai mari eai cele mai uimitoare plaje , " CACAO Beach" / 200m . / .
Discriere camereComplexul Rainbow I dispune de camere duble, studiouri, apartamente cu unul  sau două dormitoare.Camera dublă este dotată cu un pat francez sau paturi twin. Baie cu duea eai toaletă. Capacitate-2 persoane.Garsoniera - un dormitor cu o cameră de zi, o canapea extensibilă eai echipamente de bucătărie. Baie cu duea eai toaletă. Capacitate - 2 + 1 persoane.apartament cu un dormitor - două camere, un dormitor eai un living cu o canapea extensibilă eai echipamente de bucătărie. Baie cu duea eai toaletă. Capacitate - 2 + 1 persoane.Apartament cu doua camere - trei camere, doua dormitoare si un living cu o canapea extensibilă eai echipamente de bucătărie. Baie cu duea eai toaletă. Capacitate maximă - 4 + 1 persoane.Studiourile eai apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, TV prin cablu, internet, TV, frigider, aragaz ceramică, ustensile de bucătărie, cabină de duea, balcon, serviciu de curăeaenie - zilnic, schimbarea lenjeriei - la fiecare 3 zile.
Servicii hoteliere:ean complexul oaspeeaii Rainbow se pot utiliza următoarele servicii:- Restaurant Gratar- Restaurant Interior- Pool bar- Cameră de oaspeeai- Sala- Sauna- Mini-golf, sah- Magazin alimentar non-stop- Trei mari bazine- Piscina pentru copii- Jacuzzi- Loc de joaca- volei eai fotbal terenuri de joacă- Seif la receptie- Curatatorie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.