Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAROLINA

   Sunny Beach, Bulgaria


Descriere

Karolina este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach. Complexul este situat la 100 de metri de dune de nisip, la 10 minute de orasul vechi din Nessebar si la 25 km de aeroportul din Burgas.
camereComplex Karolina este un hotel de 4 stele. Acesta ofera 72 de camere duble, 24 garsoniere si 3 camere single si apartamente. mobilier clasic realizat in stilul baroc, amestecare ornamente fine si o gama larga de culori, ofera oaspetilor posibilitatea de a se deda intr-o atmosfera de neuitat drepturi de autor. Accesul la camere este posibila numai cu ajutorul cardului electronic. Toate camerele sunt conectate cu aer conditionat central cu comanda individuala. Fiecare are un mini-bar, telefon, TV prin cablu, baie cu dus, uscator de par, personal buton de alertare, o gama larga de produse cosmetice de hotel, perne anti-alergice. Toate camerele au un balcon privat. Apartamentele si studiourile sunt mobilate in conformitate cu confortul si avantajul tendintele modei si ofera oaspetilor. Toate acestea au propria lor bucatarie, WC, aer conditionat, TV prin cablu, baie cu dus si o terasa spatioasa cu vedere la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.