Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAMILY RESORT SUNRISE ( ex SELENA)


Descriere

SELENA II 3*, SUNNY BEACH Localizare Complexul Selena II este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, aproape de Helena Resort, la aproximativ 100 m de plaja. Facilitati Complexul cuprinde mai multe cladiri care sunt dotate cu: receptie cu seifuri de inchiriat, schimb valutar, rent-a-car, restaurant principal, restaurant a-la-carte, snack bar, bar la piscina, sala de fitness in aer liber, sala de internet, Internet Wi-Fi gratuit. Tip de masa: All Inclusive. Cazare Total de 97 dbl si 24 de apartamente, situate in 3 cladiri a cate 2 etaje. Camerele duble (maxim 2 +1) au doua paturi twin sau un pat dublu. Apartamente au capacitatea maxima de 2+2. Toate camerele au aer conditionat, mini-frigider, baie cu WC ?i cabina de du?, balcon, TV. Apartamentele au o camera cu bucatarie, dormitor ?i living cu o canapea extensibila. Facilitati pentru copii: Sectiune pentru copii la una dintre piscine, loc de joaca in aer liber ?i in interior, animatie, sala pentru jocuri, kids club. Sport & Divertisment Gratuit: piscine in aer liber, ?ezlonguri ?i umbrele la piscina, sala de fitness in aer liber. Contra cost: sauna, baie cu aburi, sala de internet, masaj. Animalele de companie sunt permise - doar cu confirmare in avans. All Inclusive 2014 – Selena 2, Sunny Beach • Mic-dejun (07:30-10:00) – tip bufet suedez • Pranz (12:30-14:30) – tip bufet suedez • Gustare (11:00-16:30) – sandwich-uri, desert, fructe, gustari calde si reci. • Cina (18:30-21:00) – tip bufet • Bauturi (bauturi alcoolice locale, bauturi racoritoare la dozator, bere si vin draft, apa, cafea, ceai) – la Snack Bar Selena intre orele 10:00 – 22:00 si la Bar Restaurant Sunshine in timpul meselor. • 3 piscine exterioare, una dintre ele cu sectiune pentru copii • sezlonguri si umbrele la piscina • sala fitness in aer liber • animatie pentru copii, sala de jocuri • Wireless internet • folosire fier de calcat (se solicita la receptie, la cerere)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.