Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BURGAS BEACH

   Sunny Beach, Bulgaria


Descriere


Localizare: Hotelul Burgas este situat pe plaja, in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la aproximativ 800 m de centrul statiunii.


Informatii hotel: Hotelul are 19 etaje, 4 lifturi, 258 camere, ultima renovare a fost in 2001, receptie, seif contra cost, casa de schimb valutar, WI-FI in locurile publice, lobby bar, bar la piscina, restaurantul principal, bar mezzanine, serviciu medical, coafor, laguna tour, sala de conferinte cu capacitatea de 70 locuri.


Servicii masa: All Inclusive - cele 3 mese pe zi stil buffet, snacks in intervalul 11.00-15.00 la barul de la piscina, bauturi locale alcolice si non alcoolice locale, ceai, cafea, prajituri, dulciuri, inghetata la mezzanine bar in intervalul 15.00-18.00


Servicii cazare: Camere duble, baie cu dus, toaleta, balcon, aer conditionat, feon, frigider, telefon, TV satelit.


Facilitati copii: Patuturi pentru bebelusi, scaune speciale pentru bebelusi in restaurant, piscina cu sectiune pentru copii, topogane, loc de joaca, club, animatie pentru copii.


Sport si activitati:


Gratuit: piscina interioara si exterioara deschisa la 30.05 pana la 15.09, sezlonguri si umbrele la piscina, masa de tenis, darts, volei pe plaja, fitness, animatie pentru adulti si copii, amfiteatru


Contra cost: sezlonguri si umbrele la plaja, sporturi pe apa, sauna, jacuzzi, solar, masaj, billiard.


Nu se accepta animale de companie.


Parcare: Nepazita, cu plata in limita locurilor disponibile.


Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla -2 adulti + 1 copil sau 3 adulti.

Observatii:


- Taxa statiune: 7 EUR/persoana/sejur


- Copii 0-1,9 ani - gratuit


- Copil 2-12,9 ani in camera dubla cu un adult - plateste 50% din tariful de adult


- Copil 2-12,9 ani in camera dubla cu 2 adulti -gratuit


- 2 copii 2-12,9 ani in camera dubla cu un adult - fiecare copil plateste 50% din tariful de adult.


- Adult cu extrabed - reducere 25% din tariful de adult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.