Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HVD CLUB BOR


Descriere

Club Hotel Bor este situat intr-un parc propriu linistit, frumos pe teritoriul statiunii Sunny Beach. Este aproximativ 150 m distanta mare fata de plaja, la 30 km de aeroport Burgas si este aproape de toate atractiile, magazine, centru, discoteci si baruri. Calitatea produsului, bucataria variata si servicii prietenoase sunt crearea Club Hotel Bor intr-un loc recomandat pentru vacanta si petrecere a timpului liber pentru oaspeti.


Camere
Hotelul a fost renovat in 2015 si va oferi 230 camere moderne, dotate cu podea covor, aer conditionat, telefon, mini-frigider, SAT TV, seif (contra cost), cabina de dus, uscator de par si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.