Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA MOSU - Bibi Adventure


Descriere

Bibi Winter Event #18 La #straja e #vraja
Avem un martie cu #zapada, asa ca am pregatit un ultim eveniment de iarna!
Ne facem bagajele, ne luam echipamentele de zapada si plecam catre Straja! Aici ne asteapta un loc magic, cu oameni primitori, mancare buna, muzica si nocturna.
Joi dimineata, pe 17 martie, pornim catre Straja si in jur de ora 16:00 ne intalnim La Mosua, aproape de intrarea in statiune, dar si de partii.
Ne cunoastem, mancam o ciorba, bem un vin fiert si ne indreptam catre partie.
La ora 19:30-20:00, ne revedem la pensiune, luam cina si pregatim planul pentru urmatoarele 3 zile.
Vineri si sambata vor fi zile pline de partie, cei mici pot lua lectii pe partia cu banda rulanta Baloo.
Cei mari se vor grupa pe nivel de experienta, incepatorii sau intermediari, si pot lua lectii de grup sau individuale cu instructorii de la Scoala de Ski si Snowboard. Si sigur intre toate acestea intra macar un vin fiert, un cappucino sau un ceai dupa preferinte si dorinte.
Serile vor fi de petrecere si voie buna a avem jocuri de societate, movie night si distractie!
Duminica dimineata vom lua micul dejun si vom merge intr-o drumetie pana la Crucea Eroilor ridicata in memoria eroilor din Primul Razboi Mondial, schitul din lemn si tunelul celor 365 de sfinti.
Vor fi 4 zile pentru deconectare, socializare, relax si miscare! Punem pe pauza grijile si taskurile de zi cu zi si invatam sa ne relaxam in mijlocul naturii, alaturi de o gasca tare faina de oameni pusi pe distractie, intr-un weekend inca alb!
Locatie: Straja, Hunedoara, Pensiunea la Mosua
Perioada: 17-20 Martie
Tarife: 1090 lei / persoana
**Copiii sub 5 ani au gratuitate
Copii 5-7 ani: 380 lei
Copii 8-12 ani: 630 lei
Ai inclus: cazare 3 nopti la pensiunea La Mosua cu demipensiune, ski pass 2 zile (9-21), movie si party night, reducere la inchiriere echipament si ore cu monitori.
E ultimul weekend pe care l-am programat pe #zapada , iar #straja este locatia ideala pentru asta!
Incepe aventura cu @bibiadventure_romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.