Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Jona 4*


Descriere

Hotel Jona 4* , Split

Tarif: 186 euro / persoana/ loc in camera dubla/sejur

Pachet 5 nopti in perioada 07.09.2020-12.09.2020

Servicii incluse:
- cazare in camera dubla standard ;
- regim de masa : mic dejun ;
- internet wireless gratuit ;
- parcare proprie - in limita locurilor disponibile;


Hotelul Jona este situat in Podstrana, la doar 50 de metri de Marea Adriatica. Hotelul ofera WiFi gratuit in toate zonele si parcare gratuita. Oaspetii au acces la o plaja privata.

Toate camerele sunt cu aer conditionat si includ TV LCD prin satelit si seif. Baile private au dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Un mic dejun bogat tip bufet este servit zilnic si poate fi savurat la hotelul San Antonio, situat la 50 de metri. Restaurantul San Antonio Hotel serveste preparate din bucataria locala si internationala. Oaspetii pot utiliza gratuit piscina, sauna si sala de gimnastica a Hotelului San Antonio din apropiere gratuit sau pot rezerva un masaj la un cost suplimentar.

Traseele de drumetie pe Muntele Mosor sunt la o distanta de 3 km. Raul Cetina, situat la 15 km, ofera numeroase posibilitati de rafting si canotaj.
Aeroportul Split se poate ajunge la 26,8 km.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.