Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in Baska, la 50 m distanta de plaja cu nisip si pietricele, la 300 m de centrul statiunii si la 40 km de aeroport. Caracteristici hotel: 431 camere, 2 restaurante, 2 baruri, piscina in aer liber, piscina pentru copii in aer liber, piscina acoperita, schimb valutar, magazin de suveniruri, sala de conferinte, internet cafe, parcare (cu plata), inchiriere biciclete (cu plata). Pentru sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina si pe plaja se plateste suplimentar.

Camerele: camerele duble (max. 2 pax, aprox 18 – 25 m2) sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, TV satelit, seif (cu plata), telefon. Camerele duble standard (max 3 pax, aprox 16 – 25 m2) au balcon, iar restul facilitatilor sunt identice cu cele din camera dubla. Camerele duble superior (max. 2 pax, aprox 19 m2) au vedere la mare si minibar, iar restul facilitatilor sunt identice cu cele din camera dubla standard. Camerele family standard (min/max 4 pax, aprox 26 - 34 m2) au in plus o canapea extensibila, ia restul facilitatilor sunt identice cu cele din camera dubla standard. Camerele single (aprox 14 m2) au aceleasi facilitati ca in camera dubla. Camerele single standard (aprox 14 m2) au aceleasi facilitati ca in camera dubla standard. Activitati: fitness. Urmatoarele servicii sunt oferite cu plata suplimentara: tenis de camp, baschet, fotbal, volei pe plaja, centru wellness. Zilnic se organizeaza programe de animatie si divertisment. Facilitati pentru copii: piscina in aer liber, piscina acoperita, miniclub, loc de joaca, minidisco.Opinia noastra: hotel situat in apropierea celei mai renumite plaje de pe insula Krk, recomandat familiilor cu copii datorita multiplelor facilitati. Pagina web: www.hotelibaska.hr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.