Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aparthotelul Martinez este situat in partea noua a orasului Sozopol la 30 de metri de plaja.Complexul de apartamente de lux este potrivit pentru familii, aflandu-se pe Harmanite, una dintre cele mai bune plaje ale Bulgariei, in orasul Sozopol. Ofera o varietate de spatii de cazare confortabile , convenabile si moderne.Martinez Aparthotel este stilat si ofera camere cu design modern si contemporan. Spatiile de cazare au decoratiuni elegante,dar si elemente traditionale. Cladirea este inconjurata de gradini si palmieri care creeaza un mediu natural linsitit, facand din sejurul dumneavoastra aici o vacanta relaxanta.Aparthotelul dispune de 130 de apartamente cu suprafata intre 30 si 230 mp .Toate apartamentele sunt dotate cu : grup sanitar, LCD, bucatarie cu frigider, aer conditionat, telefon, internet, balcon cu vedere la mare (contra cost) sau la piscina.Facilitati hotel : restaurant, bar, receptie deschisa non stop, gradina, terasa, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu handicap,camere de familie, lift,seif, camera de bagaje, aer conditionat, sauna, sala de fitness, masaj, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, mini golf, piscina interioara, piscina in aer liber.Regimul all inclusive va ofera mic dejun diversificat si gustos, o varietate de specialitati bulgaresti si internationale la pranz si la cina. De asemenea sunt incluse gustari, cafea si prajituri si o selectie de bauturi servite pe toata durata zilei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.