Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Danubius Health Spa Resort Sovata


Descriere

Health Spa Resort Sovata este situat inima Transilvaniei, la doar 200 de metri de Lacul Ursu. Facilitati hotel: restaurant, centrul Spa, piscina interiora, jacuzzi, bazin de copii, centru fitness (bande de alergat, aparate cardio si de forta, consult fitness, program de antrenament personalizat, masaje de revigorare), saune (finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna), spalatorie, magazine cu suveniruri, acces cu scaunul cu rotile, accepta animale de companie, parcare in aer liber, camere pentru nefumatori, camere antialergice, camere speciale pentru cei cu handicap locomotor. Facilitati camere: TV prin cablu, internet wireless (gratuit), telefon, radio, minibar, seif, balcon, baie cu cada/dus si halat de baie. Servicii masa Micul dejun se serveste in sistem bufet. Pranzul si cina se servesc in regim fisa cont. Facilitati copii Copiii cu varste intre 0 si 3.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (daca nu solicita pat suplimentar) si masa. Copiii cu varste intre 4 si 11.99 ani achita costul pentru patul suplimentar si masa.
Descriere camere:
TV prin cablu, internet wireless (gratuit), telefon, radio, minibar, seif, balcon, baie cu cada/dus si halat de baie.
Descriere facilitati:
restaurant, centrul Spa, piscina interiora, jacuzzi, bazin de copii, centru fitness (bande de alergat, aparate cardio si de fortă, consult fitness, program de antrenament personalizat, masaje de revigorare), saune (finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna), spalatorie, magazine cu suveniruri, acces cu scaunul cu rotile, accepta animale de companie, parcare in aer liber, camere pentru nefumatori, camere antialergice, camere speciale pentru cei cu handicap locomotor.
Locatie:
Health Spa Resort Sovata este situat inima Transilvaniei, la doar 200 de metri de Lacul Ursu.
Servicii masa:
Micul dejun se serveste in sistem bufet. Pranzul si cina se servesc in regim fisa cont.
Facilitati copii:
Copiii cu varste intre 0 si 3.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (daca nu solicita pat suplimentar) si masa. Copiii cu varste intre 4 si 11.99 ani achita costul pentru patul suplimentar si masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.