Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elios Holidays (Neo Klima)


Descriere

Descriere:
Hotelul Elios este inconjurat de o padure de pini si pune la dispozitie unitati de cazare cu aer conditionat si WiFi gratuit.
Localizare:
Satul Glossa este situat la 7 km. Satul Chora si portul Skopelos se afla la 19 km, iar plaja este la 6 minute de mers pe jos.
Dotari camere:
aer conditionat, wifi, chicineta cu mini frigider si plita, articole de toaleta gratuite
Facilitati hotel:
restaurant, wifi, sezlonguri, terasa, piscina, receptie non stop, gradina, snack bar
Website:
www.eliosholidayshotel.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.