Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Vila Angela - Troulos - Insula Skiathos Vila Angela, este o vila situataintr-o zona linistita, speciala pentru cuplurile ce doresc sa se relaxeze invacanta de vara. Localizare: Vila Angela este situata in zonaTroulos, la doar 200 m de plaja cu acelasi nume si 100 m de soseaua principalacu taverne si magazine universale. Vilaeste amplasata pe un deal cu o priveliste foarte frumoasa spre mare. Cea maiapropiata statie de autobuz este la aproximativ 70 m de vila, statia numarul 19. Oaspetii se vor bucura de liniste, intr-o atmosfera rustica tipicgreceasca, iar pe o raza de 3 km, acestia pot ajunge si la binecunoscuteleplaje: Koukounaries, Agia Eleni, si Banana. Facilitati vila: La vila oaspetii se pot bucura deliniste intr-o atmosfera tipic greceasca inconjurati de flori si vegetatie. Giorgos Parissis impreuna cu familia sa,au grija de aceasta vila si de turistii care-i trec pragul, determinandu-i sase intoarca an de an. Turistii pot inchiria masini si le pot parca in sigurantape timpul zilei in parcarea privata a vilei. In apropiere se afla mai multetaverne unde oaspetii vilei pot lua masa. Accesuleste facil la plaja Troulos,o plaja organizata cu sezlonguri si umbrele de soare, aici exista si un centru specializatin activitati sportive, cu scoala de initiere in sporturi acvatice. Facilitati camere: Vila pune la dispozitia turistilor treiapartamente mari, unul mai mic si sapte camere tip studio. Camerele de tip studiopot caza doua persoane si dispun de chicineta cu frigider, cuptor cu microunde,televizor, A/C (plata la fata locului: 5 euro / camera), baie cu dus, si balcon. Apartamenteleau 2 camere, fiecare cu 2 paturi, si restul dotarilor: chicineta cu frigider, cuptorcu microunde, televizor, A/C (plata la fata locului: 5 euro / camera), baie cu dus, si balcon. Curatenia se efectueaza de 3 ori pe saptamana.Localizare
Vila Angela este situata intr-o zona linistita din Valea Aselinos, la doar 13 km de capitala Skiathos Town si de aeroport, iar plaja este la 250 de metri distanta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Vila Angela a fost renovata in anul 2014 si dispune de un restaurant confortabil ce ofera o gama de preparate din bucataria traditionala greceasca si meniuri italienesti. Toate fructele, legumele, ierburile si condimentele sunt ecologice si crescute in gradina proprie. Vila dispune, de asemenea, de o piscina spatioasa cu sezlonguri si umbrele gratuite si de un bar la piscina. Barul este deschis toata ziua, aici puteti servi bauturi si gustari usoare contra cost. 

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.