Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kanapitsa Mare


Descriere

Hotelul este situat in zona Kalamaki, la aproximativ 7 km de aeroportul Skiathos, la jumatatea drumului dintre oras si plaja Koukounaries si la doar 200 m de plaja Nostos, vestita pentru practicarea sporturilor nautice. Amplasat pe un deal pitoresc de pini si maslini, deasupra plajei Tzaneria, ofera panorame spectaculoase turistilor, indiferent de camera in care sunt cazati. In 2012 si 2013 hotelul a primit Certificat de excelenta Tripadvisor. Hotelul ofera cazare in camere duble standard, camere deluxe si apartamente. Toate camerele au in dotare: aer conditionat, TV prin satelit, linie telefonica directa, mini frigider, seif, uscator de par, grup sanitar propriu cu cada sau dus si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.