Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kassandra Bay


Descriere

Hotelul se afla pe plaja Megalos Vassilias,in golful Vasilias, cunoscuta si sub numele de „Plaja Regelui”, denumire data de faptul ca, in locul in care se afla astazi hotelul, exista in trecut unul dintre palatele regelui Filip al Macedoniei. Inconjurat de maslini, gradini superbe, cu camere decorate modern, hotelul este potrivit, atat pentru cupluri, cat si pentru familii. Are acces direct la plaja. Daca va doriti un sejur de rasfat acesta este locul perfect. Centrul orasului Skiathos se afla la doar 3 km de hotel, iar aeroportul la 4 km. In fata hotelului exista statie de autobuzSport si agrement
Sala de fitness, masaj, activitati si sporturi acvatice, camera de jocuri, ping-pong. Hotelul este pozitionat pe plaja Megalos Vassilias, recunoscuta si sub denumirea de “Plaja Regelui”, denumire data de faptul ca in trecut aici exista unul din palatele regelui Filip al Macedoniei. Plaja este de nisip si a fost distinsa cu "Blue Flag". Sezlongurile, umbrelutele si prosoapele sunt gratuite atat la piscina cat si pe plaja.

Localizare
Hotelul este asezat in golful Vasilias, la doar cativa pasi de mare, in inima unui peisaj pitoresc, inconjurat de maslini si pini. Sunt 3 km pana in centrul orasului, 4 km pana la aeroport insa foarte aproape de hotel este o statie de autobuz.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Armonia perfecta intre lux si simplitate, ospitalitatea, atmosfera sofisticata si detaliile placute sunt secretele hotelului Kassandra Bay

Hotelul ofera clientilor sai numeroase facilitate si servicii : zona de receptie, terasa, gradina, lobby bar cu veranda “Aphrodite”, pool bar “Pelagos”, restaurant a la carte “Almyra”, restaurant a la carte pentru pranz ”Mosogeios”, salon pentru servirea micului dejun “Amvrosia”, doua piscine exterioare cu apa sarata, piscine pentru copii cu apa sarata, sala de fitness complet echipata, camera de jocuri, stand de ziare, internet, parcare. La cerere sunt disponibile diverse servicii: inchiriere masini si iahturi, transfer aeroport/port, ingrijire medicala, room service, coafor, masaj, servicii postale.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.