Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Marami


Descriere

Hotelul este situat in zona Furnica, la doar 250 de metri de Castelul Peles. Facilitati hotel: restaurant (40 de locuri), bar, sauna, jacuzzi, aparate fitness, sala de conferinte (40 de locuri), parcare cu plata, room-service, cutie pastrare valori, servicii de transfer aeroport, gara, cursuri de schi sub indrumarea unui monitor, organizare de vizite cu ghid la punctele de interes turistic sau istoric. Facilitati camere: cablu TV, telefon, acces gratuit la internet, baie cu cabina de dus, minibar, internet gratuit, balcon. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
cablu TV, telefon, acces gratuit la internet, baie cu cabina de dus, minibar, internet gratuit, balcon.
Descriere facilitati:
restaurant (40 de locuri), bar, sauna, jacuzzi, aparate fitness, sala de conferinte (40 de locuri), parcare cu plata, room-service, cutie pastrare valori, servicii de transfer aeroport, gara, cursuri de schi sub indrumarea unui monitor, organizare de vizite cu ghid la punctele de interes turistic sau istoric.
Locatie:
Hotelul este situat in zona Furnica, la doar 250 de metri de Castelul Peles.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.