Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Anda este situat in centrul orasului Sinaia. Facilitati hotel: restaurant (capacitate 70 de locuri), terasa, business corner, parcare exterioara, sala de conferinte, asistenta la transportul bagajelor, servicii de fax si curierat, acces gratuit la wireless, servicii de spalatorie, biliard. Hotel Anda dispune de 30 de camere structurate astfel: 7 camere cu pat matrimonial (mansardate si fara balcon), 20 de camere cu doua paturi (toate cu balcon) si 3 apartamente. Facilitati camere: sisteme de control acces in camere, actionate cu cartele magnetice, LCD full hd, cu 60 de canale TV digitale, linie telefonica internationala, oglinda pentru machiaj, detectoare de fum si sisteme de prevenire a incendiilor, seif, halate si papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, minibar, uscator de par, cosmetice ecologice. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
sisteme de control acces in camere, actionate cu cartele magnetice, LCD full hd, cu 60 de canale TV digitale, linie telefonica internationala, oglinda pentru machiaj, detectoare de fum si sisteme de prevenire a incendiilor, seif, halate si papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, minibar, uscator de par, cosmetice ecologice.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate 70 de locuri), terasa, business corner, parcare exterioara, sala de conferinte, asistenta la transportul bagajelor, servicii de fax si curierat, acces gratuit la wireless, servicii de spalatorie, biliard. Hotel Anda dispune de 30 de camere structurate astfel: 7 camere cu pat matrimonial (mansardate si fara balcon), 20 de camere cu doua paturi (toate cu balcon) si 3 apartamente.
Locatie:
Hotelul Anda este situat in centrul orasului Sinaia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.