Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Doina


Descriere

La 9 km de Sighetu Marmatiei, intr-o zona numita nu de putine ori de vis se afla o pensiune, compusa din doua imobile distincte ce poarta (pre)numele proprietarei locatiei: Doina I si Doina II.

Pensiunea DOINA S este acea farama de Maramures pe care o mai poti descoperi nu in povestile locului ci intr-o zona ce-si conserva traditiile prin efortul localnicilor ce practica din placere turismul rural, fara sa-si permita S inovatii modernisteS

Turistul curios va putea descoperi cazare intr-o zona rurala surprinzatoareScu dealuri si rau S si flori si liniste S si gradina livada mereu roditoare S si mult lemn S si libertate!

Veti putea afla secretele sculptorilor in lemn si deprinde pasii dansului maramuresean.

Bucatele noastre sunt unice: ciulamaua delicioasa, cozonacul savuros, paharul de horinca si pita neagra va vor umple de energie.
Facilitati:
balcon
cabina dus,
televizor color, cablu tv
acces internet wireless, telefon
terasa, gradina, loc de joaca pentru copii
loc de gratar Li vatra pentru prajeli, filigorie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.