Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fantanita Haiducului


Descriere

Situare: Hotelul este localizat in Padurea Bradului, intr-un peisaj natural placut, la mijlocul distantei dintre cea mai inalta statiune din tara, Paltinis, si cel mai frumos traseu din lume, Transfagarasan, cu cea mai grandioasa zona alpina din Muntii Carpati, rezervatia cu lacul si golul alpin Balea.


Info: Hotelul ,,Fantanita Haiducului', gazduit de o cladire cu traditie in turism ce dateaza din anul 1973, a trecut printr-un proces amplu de restaurare si redecorare in anul 2010. Indiferent de tipul de eveniment pe care il doriti, la ,,Fantanita Haiducului' veti gasi cele mai bune servicii si conditii, intr-un cadru natural deosebit!

Camere: Hotelul ,,Fantanita Haiducului', clasificat la 3 ***, este situat intr-un decor natural deosebit si dispune de 44 camere moderne, curate si confortabile (6 apartamente, 4 camere tip duplex, 3 garsoniere, 28 camere duble si 3 camere single). Camerele sunt dotate cu: TV ecran plat, canale TV satelit, uscator de par, kit-uri igiena personala, cantar, halat de baie, papuci si seturi sanitare.


Restaurant: Hotelul ,,Fantanita Haiducului' dispune de un restaurant cu specific traditional (Restaurant Rustic) si de un restaurant modern (Rubin) pentru desfasurarea de evenimente speciale. De asemenea, in incinta hotelului ,,Fantanita Haiducului' exista si un club Route 66, Harley Bar si Gradina de vara.


Servicii gratuite: receptie 24/24 h, Wi-fi, camera pentru bagaje, rezervari bilete, apelare taxi, telefon de trezire, parcare, business corner (fax, xerox, internet), expediere - receptie fax, printare documente alb-negru si color


Servicii cu plata: spalatorie / calcatorie, room service, servicii curierat, magazine ,,authentic'

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.