Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Vision Delta Drill

   Sfantu Gheorghe Tulcea


Descriere

Pensiunea Drill din Sfantu Gheorghe are o capacitate de 14 adulti si 7 copii in 7 spatii de cazare. Este o unitate de cazare noua, care a fost finalizata in toamna anului 2019 si a fost clasificata cu 4 margarete. De altfel pe parcursul anului 2020 a avut parte de oaspeti incantati de locatie, servicii si de specialitatile culinare.

Altfel spus pensiunea Drill detine 5 camere de cazare, 2 apartamente, spatiu de servit masa, spatiu de petrecere si joc, bucatarie, baie de serviciu, terasa, foisor, dar si o curte generoasa pentru activitati in aer liber si pescuit chiar din curtea pensiunii pe canal.


Camerele duble matrimoniale sunt spatioase si dotate cu mobilier nou printre care precizam: paturi matrimoniale cu saltele de calitate superioara (previ), noptiere, veioze, comoda tv, dressing, minifrigider, televizor, aparat de aer conditionat, mobilierul din camere fiind astfel ales cu grija.

Un aspect important de precizat este faptul ca fiecare camera detine o baie proprie. Iar aceasta contine grup sanitar nou, lavoar, dus cu paravan de sticla securizata de 8 mm, apa calda non-stop, calorifer electric, uscator de par, halate si prosoape de baie. Cat despre spatiul de servit masa si acesta a fost dotat cu mobilier nou din care amintim: televizor, aparat de aer conditionat si tot ce este necesar pentru a servi preparate traditionale din peste in special, dar si alte diverse preparate si chiar deserturi pregatite in bucataria proprie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.