Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA DELTA MARINA

   Sfantu Gheorghe Tulcea, Romania


Descriere



Localizare:


Pensiunea Delta Marina este situata pe malul miniportului pentru ambarcatiuni de agrement de la Sfantu Gheorghe, cu vederea spre Dunare, beneficiind de o priveliste incantatoare.


Pentru a ajunge la Sfantu Gheorghe, accesul rutier este posibil numai pana la Murghiol. De acolo accesul este posibil doar pe apa


Dotari si facilitati:


- 18 camere cu o capacitate maxima de 34 de persoane


- Restaurant


- Bar


- Living


- Sala de conferinte


Fiecare camera este dotata cu:


Telefon


Internet


Mini-bar


Televizor cu plasma


Aer conditionat


Dus


Personalul pensiunii Delta Marina ofera clientilor sai servicii de room-service. De asemenea fiecare camera a pensiunii noastre este dotata cu mini-bar


Restaurantul complexului va ofera un meniu diversificat, in special mancaruri traditionale din peste, preparate de catre cei mai buni bucatari din Delta.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.