Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Azur

   Sf Constantin Si Elena

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Aqua Azur este situat în stațiunea Sf. Constantin și Elena și oferă piscină interioară deschisă pe tot parcursul anului, piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru de fitness, toate disponibile gratuit. Oferă internet prin cablu gratuit în camere, precum și WiFi gratuit în zonele publice.

Centrul de wellness este disponibil la un cost suplimentar și oferă cadă cu hidromasaj, saună, solar și tratamente de masaj. Facilitățile suplimentare de agrement includ biliard și tenis de masă, disponibile la un cost suplimentar.

Toate camerele de la Aqua Azur Hotel oferă aer condiționat și balcon. Fiecare unitate are TV prin cablu şi minibar. Băile private includ cadă, uscător de păr, halate și papuci. Majoritatea camerelor oferă vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.