Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RUBIN 4*

   Sf Constantin Si Elena


Descriere



Descriere :
Hotelul
Rubin**** face parte din grupul de hoteluri Grand Varna.Tip masa :Concept all inclusive.




Localizare :Hotelul este situat aproape de plaja 'South Beach'


Plaja : Intinsa cu intrare lina in apa.Dotari camere : Hotelul dispune de 126 camere duble si 44 family room, toate dotate cu:aer conditionat centralizat,TV-satelit, telefon,grup sanitar cu dus si uscator de par,balcon.



Facilitati : Hotelul
Rubin**** reprezinta un hotel bun pentru persoanele care cauta serviciul
de 'all inclusive', vedere la mare (la majoritatea camerelor) si
multiple posibilitati de divertisment. Pozitionarea sa in imediata
apropiere a plajei reprezinta un mare avantaj.


Hotelul dispune
de restaurant cu frumoasa terasa, lobby Bar, WiFi in lobby (gratuit), bar la piscina, seif (contra cost)Hotelul se bucura de o frumoasa piscina exterioara
direct pe plaja.


Facilitati copii :

Restaurant : Principal, categoria 4***, cu terasa vedere mare.

Alte informatii :

Activitati sportive si de recreere din complex: Fitness, aerobica, aqua-aerobics, tenis de masa, biliard, darts, sah, volei pe plaja, teren de tenis de camp,


Clasificarea agentiei: 4 *



Web :





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.