Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOLPHIN

   Sf Constantin Si Elena, Bulgaria


Descriere


Localizare: Hotelul este situat in parcul pitoresc al complexului Gand hotel Varna , la doar 200 m de plaja.


Informatii hotel: Hotelul este complet renovat, are aer conditionat si este nou mobilat. Facilitatile hotelului includ restaurantul principal pentru nefumatori, bar de zi- produse de cofetarie, lobby bar, piscina in aer liber in fata hotelului. Internet wireless gratuit pe perimetrul receptiei si in camere.


Servicii masa: Premium all inclusive (vezi descrierea pentru Premium all inclusive pentru hotelul Grand Hotel Varna Complex).


Servicii cazare: Camere duble cu vedere la parc sau la mare. Toate au baie cu dus, feon, balcon, cablu TV, seif , frigider (contra cost) Facilitati copii: Club pentru copii si loc de joaca, animatie, piscina pentru copii, patut pentru copii gratuit.


Sport si activitati :


Gratuit : piscina in aer liber, 2 sezlonguri si un parasolar per camera la piscina hotelului si pe plaja South beach , gimnastica in apa, tenis de masa, billiard, volei pe plaja.


Contra cost : sauna, masaj, fitness la Grand hotel Varna


Animalele de companie nu sunt acceptate.


Parcare: parcare gratuita si pazita in limita locurilor disponibile.


Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti, in familly room (sunt 2 camere duble) - 4 adulti + 2 copii; in suite - 2 adulti + 2 copii/ 4 adulti


Grad minim ocupare camere: In familly room (sunt 2 camere duble) - minim 2 adulti + 2 copii; in suite - 2 adulti.



Observatii:


- Taxa statiune si servicii: 7 EUR/persoana/sejur


- Copii 0-1,9 ani - gratuit


- Copiii sunt considerati pana la varsta de 12,9 ani.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.