Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Miruna


Descriere

Fie ca doriti sa petreceti un week-end la munte, un sejur in Sambata de Sus sau o vacanta la munte, Pensiunea Miruna va pune la dispozitie cele mai moderne unitati de cazare in Sambata de Sus.
Inconjurat de un peisaj natural, Complex Miruna din Statiunea Climaterica Sambata de Sus ofera privelisti montane magnifice si camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu. Pensiunea Miruna este situata la poalele muntilor Fagaras, in imediata apropiere a manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus - la 2 minute de mers pe jos.
Complex Miruna iti ofera 60 de camera si 10 apartamente in 4 facilitati de cazare diferite aflate in acelasi complex la distanta astfel incat indeplinim masurile de prevenire si siguranta Covid-19.
Pensiunea Miruna este una dintre cele mai moderne pensiuni de 3 margarete din Sambata de Sus, AZn care va puteti rasfata simturile intr-unul dintre cele mai moderne centre SPA din Romania, pentru ca mai apoi sa serviti delicioasele preparate din bucataria traditionala romanerasca ca la mama acasa, insotite de vinuri de inalta calitate recomandate de un somelier, in cadrul Restaurantului Miruna.
Odata ajuns aici va intampina o atmosfera placuta, va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii:

-3 Restaurante cu specific traditional romanesc
-Bucatarie traditionala
-3 Sali de conferinta (100 de locuri, 80 de locuri, 40 de locuri) toate dotate profesional ( -internet, videoproiector, flipchart-uri, ecran de proiectie)
-Parc de joaca pentru copii in aer liber
-Terasa generoasa
-Parcare
-centru SPA (piscina interioara, sauna uscata, masaj)

Camerele si apartamentele au o vedere extraordinara spre Valea Sambetei, oferind turistilor o priveliste placuta si relaxanta. Izvoare repezi de munte, paduri cu arbori multiseculari, contribuie la crearea unei atmosfere de basm in oricare dintre cele patru anotimpuri.
Toate camerele si apartamentele sunt mobilate cu mobilier din lemn natur, au baie cu dus, uscator de par, tv, balcon, toaleta.Restaurantul va asteapta intr-o ambianta placuta, bucataria traditionala romaneasca fiind ridicata la rang de arta. Marea majoritate a produselor culinare sunt ECO, provin din ferma proprie si sunt gatite dupa retete traditionale din tara Fagarasului , mostenite de generatii si date mai departe din mama in fiu, fiind o afacere de familie.

*unitatea nu dispune de rampa de acces pentru persoane cu deficiente locomotorii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.