Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Miruna

   Zona Turistica Km 11, Sambata De Sus 507266, Sambata De Sus


Descriere

Amplsare: este situata in imediata apropiere a manastirii Brancoveanu - Sambata de Sus intr-o zona linistita,ferita de trafic si aglomeratie.

Facilitati pensiune: restaurant cu 2 saloane - 350 de locuri, bucatarie internationala si traditionala, 3 sali de conferinta (100 de locuri, 80 de locuri, 40 de locuri) toate dotate profesional (internet, videoproiector, flipchart-uri, ecran de proiectie, etc.), terasa generoasa, parcare, masa de tenis, biliard, minifotbal.

Facilitati camere: mobilate cu mobilier din lemn natur, baie cu dus, uscator de par, tv, balcon, incalzire centrala.

Alte modalitati de petrecerea timpului liber: SPA - piscina interioara, sauna umeda/uscata, jacuzzi, masaj la 200 m de pensiune, vizite la Manastirea Brancoveanu - 350 metri distanta de la pensiune, izvorul Parintelui Arsenie Boca - 500 de metri distanta de la pensiune, trasee montane - plimbari prin padure in aer liber, partie de ski la numai 500m de Miruna, vizitarea pastravariei din apropiere, biciclete, sala de jocuri (sah, table, tenis de masa).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.