Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diana


Descriere

Hotelul Diana este situat la poalele muntilor Fagaras langa Sf. Manastire Brincoveanu in zona turistica Sambata de Sus. Aceasta este situata la jumatatea distantei dintre Brasov si Sibiu, in vecinatatea orasului Fagaras, la 10km de DN1.

Hotelul Diana va ofera urmatoarea structura de cazare: 34 de camere double si 5 apartamente.
Toate camerele sunt mobilate modern predominand culoarea alba care da senzatia de spatiu si de curatenie.
Fiecare camera are grup sanitar cu dus, uscator de par, tv, minibar, balcon, toaleta si lavoar.
Camerele au o vedere extraordinara spre intreaga vale a Sambetei: munti acoperiti de paduri pana la jumatate si crestele golase de pe care rareori lipseste zapada.

Locuri: pentru 68 persoane
  • Mezanin: 2 camere duble
  • Etajul 1: 8 camere duble
  • Etajul 2: 8 camere duble
  • Etajul 3: 8 camere duble
  • Etajul 4: 4 apartamente cu 2-2 camere (1 camera cu pat matrimonial si 1 camera cu canapea extensibila)


  • Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

    Cerere oferta

    Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








    Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.